Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Aan het werk in Belgiƫ of Duitsland? Geef uw werknemers een brief mee!

iStock-1212437578-1600
primary

Met name installateurs die in de grensstreek gevestigd zijn, voeren regelmatig projecten uit in onze buurlanden. Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang u en uw medewerkers zich maar aan de richtlijnen houden.

Grenscontrole

Gaan uw werknemers de grens over voor hun werk, dan kunnen zij te maken krijgen met controles. Geef daarom iedere werknemer een brief mee waarmee hij of zij kan aantonen voor uw bedrijf te werken. Download hier de brief voor Duitsland en hier de brief voor België. Zorg er verder voor dat u en uw medewerkers op de hoogte zijn van eventuele verschillen tussen de corona-gerelateerde regels hier en die in België en/of Duitsland.

Vragen over dit onderwerp kunt u stellen via de website van de Sociale Verzekeringsbank (SVB).