Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

3 finalisten UNETO-VNI Innovatie Award 2018 bekend

award
Zonnepanelen-600x400 primary

Na een zeer spannende eerste stemronde zijn op woensdag 3 oktober de 3 finalisten voor de tweede UNETO-VNI Innovatie Award bekendgemaakt. De genomineerde projecten die tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 10 oktober om de hoofdprijs strijden zijn de Maastunnel, Naturalis en Ben Oude NijHuis.

award

UNETO-VNI reikt de Innovatie Award uit om u te inspireren en innovatie in de branche te waarderen.

Pitchen tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres

De bedrijven achter de projecten met de meeste stemmen, mogen tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 10 oktober vertellen waarom juist zij in aanmerking komen voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2018. Vervolgens bepalen de deelnemers aan het evenement in een laatste stemronde wie de award wint. De 3 finalisten zijn:

De winnaar van de UNETO-VNI Innovatie Award kan rekenen op een kunstwerk, een cheque te besteden aan ontwikkeling en een bedrijfsbezoek aan een innovatief bedrijf.