Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Werk&Mantelzorg: Samen toekomstgericht ondernemen

Mantelzorg 1600x900
primary

Mantelzorg is van grote betekenis: voor de samenleving als geheel, voor de mensen die het geven of ontvangen en natuurlijk ook voor werkgevers. Eén op de vier werkenden combineert werk en mantelzorg. Het tijdig in gesprek gaan draagt bij aan goede arbeidsverhoudingen en kan verzuim en uitval door overbelasting voorkomen. Als werkgevers het onderwerp bespreekbaar maken en met hun mantelzorgende medewerkers naar oplossingen zoeken, neemt het verzuim en verloop aantoonbaar af én neemt vitaliteit, loyaliteit en tevredenheid juist toe.

Webinar

Er is een unieke samenwerking opgestart met Werk&Mantelzorg en de ministeries van VWS en SZW. Deze nieuwe samenwerking biedt een uitgelezen mogelijkheid om ondersteund te worden om het thema binnen uw bedrijf te agenderen en aan de slag te gaan met beschikbaar gestelde tools. Tijdens het webinar op 29 juni 2021, van 10:00 – 11:00 uur gaan we graag met u in gesprek om met u te verkennen hoe u het beste ondersteund kan worden.

Sprekers

Lisa Kuijs, beleidssecretaris VNO-NCW en MKB-Nederland
Martijn Tillema, adviseur Werk&Mantelzorg
Leo Rolf, Werkgeverszaken Techniek Nederland
Wies Kerkvliet, projectleider samenwerking

Wat haalt u uit dit webinar?

We willen onze leden graag motiveren en faciliteren met praktische oplossingen voor het thema mantelzorg. Leo Rolf vertelt ter inspiratie over waarom Techniek Nederland aan de slag is gegaan met werk en mantelzorg. Deelname aan het webinar is vrijblijvend en kosteloos.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op deze webpagina van VNO-NCW