Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Technische dienstverlening van vitaal belang

corona-iStock-1202470524-archiefmap-640x240
primary

Techniek Nederland vindt dat installateurs en technisch dienstverleners op de lijst van vitale beroepen moeten staan. Dat is belangrijk, omdat onze medewerkers daardoor indien nodig een beroep kunnen doen op de noodopvang voor hun kinderen.

Onmisbaar

De gezondheidszorg, energievoorziening, telecommunicatie, afvalwaterbehandeling en vitale infrastructuur zijn in deze moeilijke tijd van levensbelang. Om daarin de primaire processen te garanderen, zijn onze leden onmisbaar. Tegelijkertijd is het van vitaal belang dat in woningen en andere gebouwen gas, water en elektra beschikbaar blijven. Ook daarvoor zijn technische dienstverleners noodzakelijk. De technische detailhandel tenslotte, hoort óók op de lijst thuis, omdat zij de ict-voorzieningen garanderen die het mogelijk maken om (massaal!) thuis te werken.  

Overleg met het ministerie

Over dit onderwerp voeren wij op dit moment intensief overleg met de top van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Zodra we informatie hebben die voor u en uw medewerkers relevant is, leest u het in deze dagelijkse corona-update.