Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

15 april is het Girls’ Day, doet u ook mee!

1206218645-1600x900-meisje-techniek
primary

Tijdens Girls’ Day openen door heel Nederland bèta-, technische, IT-bedrijven én technische of IT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten, maken kennis met vrouwelijke medewerkers en leren meer over bèta/technische werkzaamheden. Kortom Girls’ Day laat meisjes de onontdekte wereld van bèta, techniek en IT van dichtbij beleven!

Doet u dit jaar (weer) mee? Bedrijven kunnen zich tot 18 maart aanmelden via het aanmeldformulier om door VHTO gekoppeld te worden aan een basisschool of middelbare school. Hier geldt: hoe eerder aangemeld, hoe meer kans dat VHTO een geschikte school vindt. Het is ook mogelijk om als bedrijf zelf een school te regelen. Dit kan een bedrijf aangeven in het formulier. VHTO zorgt dan dat het bedrijf op de deelnemerslijst komt en voorbereidingsmateriaal krijgt, en de school een uitnodiging voor de kick-off ontvangt.

Ieder jaar doen er meerdere bedrijven vanuit de installatietechniek mee. Ook vaak opgeroepen via WijTechniek. Wij willen als branche graag meer meisjes binnen halen. Het aandeel is nog steeds laag, het werkt het beste wanneer meiden zelf kennismaken met de technische bedrijven en de mogelijkheden en beroepen in die bedrijven.

Doe ook mee en laat meer meisjes de wereld van techniek en ict ontdekken!

Kijk voor meer informatie op de website van VHTO.