Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

1 jaar Keurmerk Refurbished

Rob Wierenga Keurmerk tijdens bijeenkomst Refurbis
primary

Het Keurmerk Refurbished bestaat 1 jaar. Tijdens een bijeenkomst bij Techniek Nederland bespraken de keurmerkbedrijven, media en stakeholders de resultaten, de plannen voor de toekomst én de mogelijkheden om het Keurmerk nóg succesvoller te maken.

Uit cijfers blijkt dat consumenten positief zijn over refurbished in het algemeen en het Keurmerk Refurbished in het bijzonder. Een onderzoek met 3.000 respondenten, uitgevoerd door BigSpark, laat zien dat niet alleen de lagere prijs voor consumenten een overweging is om voor refurbished te kiezen. Ook de zekerheid die het Keurmerk Refurbished biedt (24 maanden garantie) speelt een belangrijke rol.

Apparaten met het Keurmerk Refurbished worden gecontroleerd op een groot aantal technische punten. De kwaliteitscontroles staan onder toezicht van het onafhankelijke certificatie-instituut TÜV.

 

Grote bekendheid Keurmerk Refurbished

Het aantal consumenten dat een refurbished smartphone overweegt is verdubbeld sinds maart 2019, toen het Keurmerk werd geïntroduceerd. Al meer dan een derde van de consumenten -38%- is een jaar na introductie al bekend met het Keurmerk.