Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Neem nu een abonnement op VV+

UNETO-VNI geeft onder meer het vakblad VV+ uit. Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving.

Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties.

Leden van UNETO-VNI ontvangen naar keuze een van onze magazines (E&W Installatietechniek of VV+) gratis.

VV+ verschijnt acht keer per jaar. Voor niet-leden geldt een abonnementsprijs van € 98,00 euro (excl. 6% btw).

Ja, ik wil een abonnement. Ik bestel:

 Abonnement VV+:   

Ik ben lid van UNETO-VNI

Ja    Nee

Mijn gegevens:

Naam *
Functie *
Bedrijfsnaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Fax

Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van:

 E&W Installatietechniek
 VV+

+ Lees meer over onze voorwaarden.