Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Monteursdagen elektrotechniek

elektro-spanningmeten-1920

Weet jij alles over NEN 1010 en hoe lever jij je installaties op? Installaties worden steeds complexer. Daarnaast zijn er aansprakelijkheden en de regelgeving zoals de NEN 1010. Als elektromonteur moet je dus steeds meer weten en meten. Hoe zit het met jouw kennis van veilig werken? En weet jij alles over impedantiemetingen?

De Vakgroep Elektrotechnische Installatiebedrijf (VEI) van UNETO-VNI en OTIB organiseren dit najaar weer monteursdagen door het land. In één middag van 15.30 – 19.00 uur:

  • praten we je met een beetje theorie en veel praktische voorbeelden bij over wat jij moet weten over goed werken en opleveren;
  • nemen we je mee door deel 6 van de NEN 1010. Hoe gebruik je deze norm nou echt en wat staat erin beschreven? Hoe pas je al die regels nu toe in de praktijk en hoe lever je jouw werk netjes op?;
  • neemt OTIB je via een interactieve film mee in de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • geven we je handige tips en trucs.

We organiseren zeven bijeenkomsten door het hele land. Dus altijd één bij jou in de buurt.

Voor wie

Ben je actief op het vakgebied elektrotechniek? Dan mag je deze monteursdagen niet missen! Deelname is kosteloos.

Agenda

Meld jezelf en je collega’s nu aan voor een van onderstaande data/locaties

In de Verbinding van juni 2018 staat genoemd dat tijdens deze monteursdagen OTIB-kortingsbonnen worden uitgereikt. Dit is niet juist. Excuses voor de eventuele verwarring.

basic

Monteursdagen VEI 2018

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA