Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Controlebeleid

We controleren of onze leden voldoen aan onze lidmaatschapscriteria.

Voor bestaande leden geldt een overgangsperiode tot eind 2019 en gaan we pas vanaf 2020 controleren.

Voor het Criterium 'Kwaliteit vakmanschap' gaan we stelselmatig controleren of leden nog beschikken over de juiste kwaliteitsregeling voor hun hoofdactiviteit(en). Criterium 'Kwaliteit bedrijfsvoering' controleren we jaarlijks door in september ieder jaar uw bevestiging te vragen (per mail) dat u aan alle eisen voldoet. Ad-hoc controle vindt plaats bij signalen of geschillen.

Lees er alles over in het document: Controle- en sanctiebeleid toelatingscriteria lidmaatschap

Naar toelatingscriteria