Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

Metalen dakbedekking

metalen dakbedekking

Metalen dakdekkers brengen materialen aan op daken en houden zich ook bezig met reparatie en restauratie. Ze werken met zink, koper en lood.

Door duurzame en tijdloze materialen toe te passen, kunnen monumenten hun historische waarde behouden en hebben gebouwen met een moderne architectuur langdurig allure. Historische gebouwen met een eeuwenoud koperen dak worden zo goed mogelijk gerestaureerd. Bij nieuwe gebouwen valt de keuze steeds vaker op zink. 

Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, de architectuur, de klimaatomstandigheden en de gewenste vorm en uitstraling, past de metalen dakdekker de meest geschikte materialen en technieken toe. De specialisten op dit gebied zorgen niet alleen voor een vlekkeloze uitvoering, maar geven ook een gedegen advies aan particulieren, architecten, bouwbedrijven, gemeenten en de rijksoverheid.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Metalen dakbedekking
Techniek en Markt

Dit onderwerp is toegevoegd aan uw interesses.

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES
secondary
Wim-Borsboom-180x180zw

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Wim Borsboom

Branchemanager 

079 325 06 21 | E-MAIL

VEELGESTELDE VRAGEN
quaternary

Circulaires

Alle circulaires

basic NIEUWS

Vakcommissie Metalen Dakdekkersgilde

De vakcommissie bestaat uit aantal actieve leden vanuit de Vakgroep Metalen Dakdekkersgilde die ondersteuning krijgt van de Techniek Nederland-branchemanager. De commissie organiseert activiteiten, volgt relevante ontwikkelingen op de voet en overlegt geregeld met derden.

Voorzitter 
Ron van Stralendorff
InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland

basic

AGENDA

Ledenbijeenkomst Beheer & Inspectie

Restaurant de Soester Duinen
SOEST

Training: De ambassadeur op locatie

Techniek Nederland
ZOETERMEER

'Innoveren kun je leren.' Komt u ook?

Innovatiecentrum Technische Unie
Zwolle

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA