Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Projectmatige sanitairinstallaties

projectmatige sanitairinstallaties

Bij de nieuwbouw of renovatie van grotere projecten en gebouwen wordt voor de sanitairinstallaties (leidingwater- en afvoersystemen) meestal een beroep gedaan op een specialist. Zo’n specialist noemen we ook wel een projectmatig sanitair-installateur.

Behalve met sanitairtechniek in het algemeen heeft de projectmatig sanitair-installateur ook te maken met:

De projectmatig sanitair-installateur wordt ondersteund door een kennisnetwerk voor installateurs, georganiseerd in de Vakcommissie Projectmatig Sanitair Installateurs.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Projectmatig sanitair installaties
Techniek en Markt

secondary
Eric van der Blom 02 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Eric van der Blom

Vakspecialist
Sanitairtechniek
088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Lood in drinkwater

Loodinname heeft een nadelige invloed op de gezondheid. Niet alleen uit oude loden waterleidingen, maar ook vanuit messing in nieuwe installaties komt lood vrij. Daarom is het, naast het vervangen van loden waterleidingen, van belang dat u bij de oplevering van nieuwe installaties en/of nieuwe (meng)kranen de gebruiker goed advies geeft.

Lees meer

NEN 1006

Meer informatie over de Nederlandse norm op het gebied van leidingwaterinstallaties.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Vakcommissie Projectmatig Sanitair Installateurs

De Vakcommissie Projectmatig Sanitair-Installateurs (PSI) richt zich vooral op projectmatige woning- en utiliteitsbouw. Ze behartigt de belangen van dit vakgebied, deelt kennis en organiseert activiteiten, zoals vakgroepbijeenkomsten. Als lid van Techniek Nederland profiteert u zonder extra contributie van de dienstverlening van de vakcommissie.

Voorzitter
Patrick Reijns
Beck Loodgieters & Installatiebedrijf v/d Kroef B.V

primary

Onze leden kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van normen en praktijkrichtlijnen. Een voorbeeld hiervan is Kleintje Riolering, een handig document voor monteur en werkvoorbereider. Samen met leden hebben we deze uitgave van richtlijnen van NTR 3216 en NEN 3215 vernieuwd.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA