Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Projectmatige sanitairinstallaties

projectmatige sanitairinstallaties

Bij de nieuwbouw of renovatie van grotere projecten en gebouwen wordt voor de sanitairinstallaties (leidingwater- en afvoersystemen) meestal een beroep gedaan op een specialist. Zo’n specialist noemen we ook wel een projectmatig sanitair-installateur.

Behalve met sanitairtechniek in het algemeen heeft de projectmatig sanitair-installateur ook te maken met:

De projectmatig sanitair-installateur wordt ondersteund door een kennisnetwerk voor installateurs, georganiseerd in de Vakcommissie Projectmatig Sanitair Installateurs.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Projectmatig sanitair installaties
Techniek en Markt

secondary
Erik van der Blom 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Eric van der Blom

Vakspecialist
088 5432 790 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

NEN 1006

Meer informatie over de Nederlandse norm op het gebied van leidingwaterinstallaties.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Vakcommissie Projectmatig Sanitair Installateurs

De Vakcommissie Projectmatig Sanitair-Installateurs (PSI) richt zich vooral op projectmatige woning- en utiliteitsbouw. Ze behartigt de belangen van dit vakgebied, deelt kennis en organiseert activiteiten, zoals vakgroepbijeenkomsten. Als lid van Techniek Nederland profiteert u zonder extra contributie van de dienstverlening van de vakcommissie.

Voorzitter
Patrick Reijns
Beck Loodgieters & Installatiebedrijf v/d Kroef B.V

primary

Richtlijnen Kleintje Riool

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA