Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Kaartenserie 'Slim energie besparen'

slimme meter

De kaartenserie 'Slim energie besparen' bevat 14 kaarten met prikkelende teksten over de slimme meter en energiebesparing. Deze kaarten kunt u naar uw klanten sturen die net een slimme meter geïnstalleerd hebben gekregen. Zo maakt u uzelf zichtbaar maken als technisch adviseur van energiebesparende maatregelen in huis.

Bekijk hieronder voorbeelden van de kaarten (voor- en achterkant).

  • Bladeren: klik op de foto of selectiebalk
  • Vergroten: klik op de pijltjes rechtboven
  • Voorbeeldfoto downloaden: klik download-icoon linksboven, rechtermuisknop, afbeelding opslaan

U kunt de drukwerkbestanden downloaden en vervolgens via uw eigen drukker laten drukken. Op de kaart is ruimte voor uw bedrijfsgegevens of een persoonlijke boodschap met uw naam en/of handtekening.

Download hier het bestand van alle kaarten voor uw drukker.