Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Toolboxen

toolboxen

Praten over veiligheid helpt, maar onveilig gedrag veranderen is niet makkelijk. Het principe van de toolboxmeeting is dat door een korte tekst of presentatie een discussie wordt uitgelokt die de mensen aanzet tot nadenken over het veilig handelen tijdens het uitoefenen van hun dagelijkse taken. De reacties die door de werknemers gegeven worden, zijn voor de organisatie van waarde.

Het doel van een toolboxmeeting
Aandacht te krijgen voor veiligheid en het belang van veilig werken onderstrepen. Wilt u een toolboxmeeting uitvoeren? Hier vindt u meer dan 20 volledig uitgewerkte toolboxmeetings.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ARB Toolboxen

Uitgelichte toolboxen

TOON ALLES
secondary
Mari-Garcia-240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Mari Garcia

Productmanager

088 543 27 90 | E-MAIL

bullets

Online toolbox overzicht per thema

senary

Circulaires

Alle circulaires

basic NIeuws
basic

Agenda

Veilig Werken Ochtend- en Middagsessies

Civilion-opleidingsinstituut voor de bouw
'S-HERTOGENBOSCH

Ledenbijeenkomst Arbo- en Kwaliteitsmanagers

Van der Valk Hotel Utrecht
UTRECHT

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA