Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Jong Techniek Nederland

jong

Jong Techniek Nederland richt zich op jonge (aanstaande) managers en ondernemers binnen de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel. Ondernemers jonger dan 40 jaar die daarom nog relatief aan het begin van het ondernemerschap staan. Jong Techniek Nederland richt zich ook op jonge managers, die zelf geen ondernemer zijn maar wel bijvoorbeeld een vestiging of een grote afdeling leiden. Daarnaast streeft het platform naar meer samenwerking met ‘jongerenclubs’ van andere branches binnen de bouwkolom, zoals bouwbedrijven en architecten, om de integratie tussen deze partijen te vergroten.  
Met Jong Techniek Nederland hebben de jonge leden een platform om te netwerken en om kennis en ervaringen uit te wisselen. De speerpunten van Jong Techniek Nederland zijn:

  • Uitbouwen van de leidende positie in samenwerking met branchepartijen
  • Sterkere positie kiezen in ketensamenwerking
  • Versterken netwerk en sociëteitfunctie
Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
STR Jong Techniek Nederland
Bedrijfsvoering

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES
secondary
Onno vd Ven 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Onno van de Ven

Relatiebeheerder Limburg
en Noord-Brabant

06 578 338 31 | E-MAIL

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Extra informatie

Jong Professionals Verenigd

Jong Techniek Nederland heeft samen met Jong Bouwend Nederland, Jong TVVL, Jong FMN en Jong NVDO een netwerkvereniging opgericht: Jong Professionals Verenigd (JPV). We zijn daarmee hét netwerk voor kennis en ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de ‘gebouwde omgeving’.

Lees meer

basic Nieuws

Commissie Jong Techniek Nederland

De sturende kracht achter een vakgroep is de vakcommissie: een kleine groep actieve leden die ondersteuning krijgt van het secretariaat. De commissie maakt het beleid voor gebied van de vakgroep. De voorzitter van de vakcommissie vormt een duo met de branchemanager op het secretariaat.

basic

Agenda

Masterclass; bedrijfskunde in 1 dag

Nyenrode Business Universiteit
BREUKELEN UT

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA