Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Jong Professionals Verenigd

Jong Techniek Nederland heeft samen met Jong Bouwend Nederland, Jong TVVL, Jong FMN en Jong NVDO een netwerkvereniging opgericht: Jong Professionals Verenigd (JPV). We zijn daarmee hét netwerk voor kennis en ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de 'gebouwde omgeving'.

Jong-Professionals-Verenigd-275x200

Wij houden elkaar op de hoogte van de nieuwste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en stimuleren kruisbestuiving tussen verschillende sectoren binnen de thema’s mens, gebouw en omgeving. 

JPV organiseert verschillende activiteiten, zoals het jaarlijkse kennisfestival en verschillende kleinere bijeenkomsten met actuele onderwerpen. We organiseren deze activiteiten met de JPV Meetup.

De JPV Meetup is een platform waar we kennis, mensen en ideeën rond de gebouwde omgeving samenbrengen. Leden van de verschillende brancheverenigingen hebben hier de mogelijkheid om relevante informatie uit hun vakgebied te delen door middel van bijeenkomsten. Op die manier proberen we interactie tussen sectoren te creëren, omdat wij geloven dat daardoor innovaties ontstaan. En door deelname aan deze community krijg je ook snel en laagdrempelig toegang tot een zeer waardevol netwerk.

vr-bril-275x200

Heb je interesse om je aan te sluiten bij de JPV Meetup? Dat kan! We vragen je om een aantal vragen te beantwoorden. Met deze informatie wordt vertrouwelijk omgegaan en door ons alleen gebruikt om jullie zo goed mogelijk te informeren. Het wel of niet ontvangen van meldingen kan door jou persoonlijk worden ingesteld binnen je accountinstellingen. Mis niets en meld je hier aan voor de JPV Meetup.