Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Techniek Nederland Innovatie Award 2019

innovatie-award-2019-1600

Op 4 februari 2020 wordt tijdens het Innovatiecongres voor de derde keer de Techniek Nederland Innovatie Award uitgereikt. De lijst van projecten is ontstaan door een selectie van de meest bekeken projecten op de site De Techniek achter Nederland. De hoofdredactie van het vakblad E&W Installatietechniek heeft tien projecten genomineerd die op een inventieve en technisch hoogstaande manier bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vakjury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking.

Tot 20 december konden branchegenoten en het publiek online stemmen op één van de tien genomineerde projecten. Uit ruim 2.000 stemmen is de top-3 gekozen. Tijdens het Innovatiecongres op 4 februari in de Jaarbeurs in Utrecht bepalen de aanwezigen wie met de hoofdprijs naar huis gaat. Aan de Award is een cheque verbonden die besteed kan worden aan ontwikkeling en innovatie, maar ook een kunstwerk, een bezoek aan een internationaal hightechbedrijf en ongetwijfeld de nodige publiciteit in de vak- en publieksmedia.

De laatste 3 genomineerden

De overige genomineerden