Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Financiƫle hulp bij scholing duurzame concepten

Zonnepanelen-617x258
primary
Investeer je in een opleiding advies en in monteursvaardigheden van duurzame concepten? Dan ondersteunt Wij Techniek in de kosten.

 

Wil je ook in aanmerking komen voor de Regeling Toekomstbestendige Installatiebranche (RTI)? Dan moet de opleiding gericht zijn op minstens één van de volgende onderdelen.

  • De installatie van toekomstbestendige concepten, zoals zonnepanelen, warmtepompen, energieopslag, laadsystemen en biogas/vergassing.
  • Advies over het realiseren van toekomst bestendige concepten en/of integrale (installatie) concepten met toekomstbestendige elementen.

Heb je een goedgekeurd plan? Dan heb je recht op een tegemoetkoming in de kosten voor de ontwikkeling van je medewerkers. Dit zijn de vergoedingen en de bijbehorende maxima.

  • maximaal 50% van de aangevraagde opleidingskosten
  • maximaal € 3.000 per werknemer (=50% van € 6.000 maximaal per werknemer)
  • maximum van 5% bovenop de scholingskosten voor de begeleiding omtrent het uitvoeren van het opleidingsplan
  • maximaal € 50.000 beschikbaar voor 1 organisatie (=50% van maximaal € 100.000 aan scholingskosten)

Check hier voorbeelden van opleidingstrajecten die in aanmerking voor ondersteuning kunnen komen.

Meer informatie over de regeling en het aanvraagformulier op de website van Wij Techniek.