Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

Toolbox Slim Energie Besparen met de slimme meter

slimme-meter

In deze toolbox leest u alles over energiebesparing met behulp van de slimme meter.

Er zijn 2 toolboxen ontwikkeld. Voor de particuliere markt van woningeigenaren en voor de zakelijke markt van MKB bedrijven.

Energiebesparen is hot. En u bent als installateur, bouwbedrijf of aanbieder van duurzame energiesystemen een belangrijke partij bij het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden.

Alle woningen en bedrijfspanden in Nederland krijgen de komende tijd gratis een slimme meter aangeboden. We komen dus bij miljoenen mensen achter de voordeur met een slim en waardevol energie-apparaat. Een mooi moment om uw particuliere en/of zakelijke klanten een extra aanbod te doen voor energiebesparende maatregelen of duurzame opwekking van energie. Door in uw marketing juist die wijken te kiezen waar men net een slimme meter heeft gekregen, heeft u een mooie opstap naar opdrachten op dit gebied.

Aangeboden door

bullets

Beide toolboxen ‘Slim energie besparen’ worden u gratis aangeboden door de werkgroep lokale marktplaats van het Convenant energiebesparing gebouwde omgeving. Deze werkgroep helpt bouw- en installatiebedrijven en aanbieders van duurzame energiesystemen om extra marketingacties te doen met de uitrol van de slimme meter als aanleiding. In de werkgroep werken de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Energie NL, Netbeheer Nederland, VNG, RVO en de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en van Binnenlandse Zaken samen.