Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Meer informatie circulariteit

Op deze pagina vindt u meer informatie over circulariteit.

MVO Nederland

Techniek Nederland is partner van MVO Nederland. Ook u kunt als individueel bedrijf lid worden van MVO Nederland. De pagina over circulaire economie biedt diverse tools en voorbeelden die u verder op weg kunnen helpen.

Wegwijzer circulair inkopen

De Wegwijzer Circulair Inkopen zoomt in op verschillende vlakken van circulair inkopen. Dit initiatief van de Green Deal Circulair Inkopen biedt actuele kennis, tips en praktijkcases voor organisaties met circulaire ambities. Maar natuurlijk is het ook een handig overzicht voor ondernemers die zich meer willen verdiepen in circulariteit.

Uitzending van Tegenlicht over het einde van bezit

Wat betekent het voor het productieproces als we niet langer spullen bezitten, maar alleen gebruiken? Kijk hier een inspirerende uitzending terug van Tegenlicht Lab met Thomas Rau.

VV+: Circulaire installaties zijn een ontdekkingsreis

Voor de installatiesector is de circulaire economie een vrij nieuw terrein dat nog maar pas wordt ontgonnen. Over de invulling van de onderdelen is tot op heden nog weinig bekend. Lees het artikel dat hierover in april 2020 verscheen in de VV+ .