Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Workshop Rendementsverbetering in de installatiebranche

Als ondernemer neemt u de beslissingen binnen uw installatiebedrijf. Beheersing van uw projecten en de kosten wordt steeds belangrijker. Om grip te houden op uw bedrijf, heeft u meer inzicht in de financiële cijfers en kengetallen nodig.

 

Leden

€ 250,-

Niet-leden

€ 495,-

 

Toekomstgerichte en eenvoudige managementinformatie is noodzakelijk om tijdig de beste beslissing te nemen en te benchmarken met de besten in uw branche.
 

Doel

Na de workshop bent u in staat een begroting op te maken en kengetallen en normen te bepalen voor uw bedrijf. U heeft sneller zicht op uw resultaat en u kunt uw financiële cijfers en kengetallen interpreteren, analyseren en vergelijken met collega-ondernemers in de branche. Zo kunt u sneller de juiste beslissingen nemen voor een beter rendement.

Doelgroep

Deze workshop is bestemd voor ondernemers, bedrijfsopvolgers, bedrijfsleiders, directeuren, controllers, administrateurs, werkzaam in een klein of middelgroot installatiebedrijf. U heeft geen specifieke vooropleiding nodig.

Duur

1 dagdeel

Prijs

Leden: € 250,- (ex. btw)
Niet-leden: € 495,- (ex. btw)

Gewenste voorkennis                       

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig.

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een 'Bewijs van deelname'. 

Incompany

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompany-training zijn op offertebasis. Deze training kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.

Wanneer?

Wilt u zich opgeven voor deze cursus? Kijk in de agenda of de workshop binnenkort gegeven wordt of vul dit formulier in. Wij nemen dan contact met u op.