Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Cursus Calculeren volgens de Techniek Nederland methode

calculeren volgens de techniek nederland methode

Betrouwbare en goed onderbouwde calculaties vormen de basis voor elk goed project. Tijdens deze cursus leren wij u hoe u met de Techniek Nederland calculatienormen een betrouwbare en goede calculatie opstelt.

 

Leden

€ 695,-

Niet-leden

€ 995,-

We leren u tijdens deze training hoe u met behulp van richtlijnen een verdedigbare calculatie kunt opstellen. Tijdens de training maken we gebruik van het Handboek Calculatie voor Elektrotechniek en/of het Handboek Calculatie voor Klimaat en Sanitair van Techniek Nederland. Voor het volgen van de training is het essentieel dat u uw eigen laptop meeneemt.

 

Doel

Het leren toepassen van de Techniek Nederland calculatietijdnormen om betrouwbare en goed onderbouwde calculaties te maken. Naast de toepassing van de calculatietijdnormen bieden we een gestructureerde werkwijze aan. Tijdens de training maken we gebruik van diverse opdrachten zodat u de methodiek leert toepassen. Voor deze training is het noodzakelijk om een laptop mee te nemen met excel en internet.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het gebruik van de calculatietijdnormen van Techniek Nederland. Daarnaast is deze training zeer geschikt voor startende calculators en medewerkers die met calculatietijdnormen en -methoden vertrouwd willen raken.

Inhoud dag 1

  • Inleiding calculaties
  • Indeling soorten calculaties
  • Opzet, gebruik en toepassing Techniek Nederland calculatietijdnormen
  • Indeling en opbouw begroting
  • Calculatie-eindblad en oefening calculatie-eindblad

Inhoud dag 2

  • Uitreiking en behandeling opdracht
  • Risicoregeling, Indexcijfers en oefening
  • Calculatie-uurtarieven en oefening
  • Meer-minderwerk

Duur

2 niet-aaneengesloten dagen van 09.00 uur - 16.00 uur.

Prijs

Leden: € 695,- (ex. btw)
Niet-leden: € 995,- (ex. btw)

Gewenste voorkennis                       

Mbo-niveau of gelijkwaardig. 

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een 'Bewijs van deelname'. 

Incompany

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompany-training zijn op offertebasis. Deze training kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.

Wanneer?

Wilt u zich opgeven voor deze cursus? Kijk in onderstaand overzicht of in de agenda of de cursus binnenkort gegeven wordt. Heeft u vragen? Vul dit formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

basic

Cursusdagen Calculeren volgens de Techniek Nederland methode 2022

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA