Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wat doet de installatiebranche tegen corona?

Covid-19-reageerbuis-hero
primary

Techniek Nederland en de aangesloten installatiebedrijven, technisch dienstverleners en elektrotechnische detailhandel doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen we er samen voor dat onze dienstverlening veilig kan blijven plaatsvinden. De gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun naasten staat altijd voorop.

Alle leden van Techniek Nederland zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de vereiste hygiënische maatregelen. Wanneer installateurs hun klanten bezoeken om werkzaamheden te verrichten, houden zij zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Installateurs betreden geen huizen van bewoners van wie bekend is dat zij het coronavirus hebben of in quarantaine zijn wegens het coronavirus. In zo’n geval maakt de installateur een nieuwe afspraak zodra er geen gezondheidsklachten meer zijn.

Wanneer een installateur twijfel heeft over de gezondheidstoestand van de klant (koorts, hoesten en/of kortademigheid), zal hij of zij het huis niet betreden.

Werkt de cv-ketel (of een ander toestel) niet meer bij een klant die het coronavirus heeft opgelopen, dan zoekt de installateur een oplossing voor de situatie. De installateur zal in dat geval uitsluitend na overleg met de bevoegde instanties en met beschermende maatregelen de woning betreden.

Uiteraard gelden ook voor installateurs de algemene instructies voor persoonlijke hygiëne:

  • was regelmatig je handen en droog je handen af met papieren handdoekjes,
  • maak regelmatig je tablet en telefoon schoon,
  • als je moet niezen of hoesten, doe dit in je elleboog,
  • neem papieren zakdoekjes mee en gooi deze na één keer gebruik weg,
  • schud geen handen en houd minimaal 1,5 meter afstand van de klant.