Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bedrijfsovernamedag Jong Techniek Nederland

UV03397
show

Bedrijfsovername hoe pak je dat aan?


Op bedrijfskundig, fiscaal, juridisch en financieel gebied spelen er nogal wat vragen als het gaat om bedrijfsovername. Vragen die spelen bij jonge ondernemers die een bedrijf overnemen maar ook bij ondernemers die hun bedrijf overdragen aan een volgende generatie. Want hoe doe je dat nu eigenlijk?

Download hier de presentatie prof. dr. Roberto Flören


Jong Techniek Nederland organiseert op 5 november 2019 de Bedrijfsovernamedag. Krijg in één middag de tips en trucs om een bedrijfsovername soepeler te laten verlopen. Of om te leren hoe je hierop moet voorsorteren. Wil je een antwoord op jouw vraag? Stel die dan van tevoren en we behandelen deze tijdens de paneldiscussie (contactformulier).

Ben je er ook bij?

Er zijn voor deze dag een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zit het ondernemen in het bloed of is het met de paplepel ingegoten? Heb jij de mogelijkheid om tussen nu en vijf jaar een bestaande organisatie te gaan runnen? Of doe je dit al? Meld je dan nu aan.

Over Jong Techniek Nederland

Jong Techniek Nederland is hét netwerk voor leden tot en met 40 jaar. Wij staan voor de ontwikkeling van jong talent in de installatietechniek. Dit doen wij door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring. Blijf op de hoogte en meld je aan op onze LinkedIn groep.


Bent u verhinderd?
Tot 48 uur van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Leden

€ 0,-

Niet-leden

€ 195,-

Bekijk het volledige programma

Locatie

Prodentfabriek Amersfoort

Adres

Oude Fabriekstraat 20
3812 NR AMERSFOORT

Datum en tijdstip

2019-11-05T14:30:00
2019-11-05T18:30:00
2019-11-05T14:30:00 2019-11-05T14:30:00 Nederland 2019-08-28T08:00:00 2019-11-03T17:00:00
secondary
Valerie Stubbe 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Valerie Stubbe

Ledenservice

079 325 06 55 | E-MAIL