Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Functie-indeling en belonen

show

Functie-indeling is de basis voor eerlijk belonen. Niet alleen naar individuele medewerkers is daardoor een correcte beloning te bepalen, ook onderlinge verschillen zijn daarmee beter te onderbouwen. Naast de ins en outs van het functie-indelen wordt bovendien ingegaan op de koppeling met beloningen volgens de CAO (Techniek Nederland is daarbij ook aanwezig).

De training wordt gegeven aan de hand van het nieuwe handboek Functie indeling Metaal & Techniek, 5e versie 2024 door een externe deskundige met veel ervaring in de Cats-systematiek.

Doel
Tijdens deze cursus wordt de techniek van het functie-indelen volgens het Handboek Functie-indeling voor de Metaal en Techniek toegelicht en praktisch toegepast (behandelen van enkele casus gevallen). Daarbij is het mogelijk eigen praktische zaken in te brengen die aan de orde gesteld worden. Er wordt dus ook actieve deelname van de deelnemers verwacht.

Doelgroep
HRM-werknemers en ondernemers die belast zijn met functiewaardering en beloning en de beginselen van de systematiek en de toepassing daarvan willen leren.

Inhoud

  • Basisbegrippen en functiekarakteristieken
  • Indelingsproces
  • Na de indeling, hoe bepaal je het salaris

Duur
1,5 dagdeel (van 10.00 tot 16.00 uur), inclusief lunch.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

 

Leden

€ 350,--

Niet-leden

€ --

09.30 uur inloop
10.00 uur start training
12.30 uur pauze
13.00 uur voortzetting training
16.30 uur einde training

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

Adres

Hoofdveste 25
3992 DH HOUTEN

Datum en tijdstip

2024-07-11T10:00:00
2024-07-11T16:00:00
2024-07-11T10:00:00 2024-07-11T10:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL