Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Gemist? Bekijk de presentaties van de ledenbijeenkomst VKD en VSE!

Bijeenkomst
primary

De gezamenlijke ledenbijeenkomst van de Vakcommissie Klimaat en Duurzame Techniek (VKD) en de Vakcommissie Verhuur en Service Energietoestellen (VSE) op 12 juni was een groot succes. Met meer dan 80 enthousiaste deelnemers, 8 boeiende technische kennissessies en volop gelegenheid om te netwerken. Bekijk de presentaties en zorg dat je helemaal bij bent met de nieuwste ontwikkelingen in onze sector!

Tijdens deze middag werden diverse actuele onderwerpen en nieuwe trends besproken, met speciale aandacht voor praktische AI-toepassingen in de installatietechniek. De bijeenkomst was dit jaar vernieuwend met zowel plenaire sessies als interactieve 'breakout' sessies, waardoor er een breed scala aan onderwerpen aan bod kwam.

Presentaties

Kon je er niet bij zijn of wil je de presentaties nog eens bekijken? Bekijk alle presentaties over de volgende onderwerpen.

Contactpersonen: