Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Word lid van de Vakcommissie Metalen Daken!

UV00358-1600
primary

Ben jij een gedreven professional in de metalen daken branche en wil je bijdragen aan het behouden van dit vakmanschap en het overdragen van kennis? Dan is dit je kans! Wij zoeken enthousiaste vakcommissieleden voor de Vakcommissie Metalen Daken. Samen kunnen we waarde creëren voor alle leden. Doe mee en meld je aan!

Wat doet de Vakcommissie Metalen Daken?

Onze commissie bestaat uit bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken, repareren en restaureren van daken en goten van zink, koper en lood. Dit ambacht heeft een rijke historie en is de laatste jaren sterk in opkomst. Metalen daken zijn niet alleen duurzaam en tijdloos, maar ook steeds populairder bij zowel historische als nieuwe gebouwen. Onze vakcommissie zet zich in om dit vakmanschap te behouden en kennis over te dragen.

Wat houdt het in?

Als commissielid werk je samen met andere professionals. Je helpt bij het ontwikkelen en realiseren van visie, doelstellingen en concrete activiteiten. Dit alles doe je in samenwerking met onze vereniging en je legt verantwoording af aan het Bestuur. De tijdsinvestering is beperkt: twee vergaderingen per jaar, een ledenbijeenkomst en eventueel een webinar.

Jouw Profiel

  • Enthousiast en gedreven, met een oog voor vooruitgang
  • Eigenaar, directeur of manager van een lidbedrijf in de metalen daken branche
  • Betrokken bij de branche en haar ontwikkeling
  • Bereid om je in te zetten voor de belangen van onze lidbedrijven
  • Gecommitteerd aan de missie en het beleid van Techniek Nederland
  • Zorgt voor collegiaal contact met lidbedrijven, de Vakcommissie en de vereniging

Interesse?

Voor meer informatie kun je de uitgebreide informatie lezen of contact opnemen met Helene Minderman, branchemanager, via 088 543 26 34 of h.minderman@technieknederland.nl. Meld je snel aan en draag bij aan de toekomst van de metalen daken branche!