Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Economische Vooruitzichten op 2 juli 2024

iStock-1199382869-verrekijker
primary

Hoe ontwikkelt de installatiemarkt zich de komende jaren? En wat zijn de verwachtingen voor elektro, klimaat en sanitair op korte en lange termijn? Jaarlijks brengt Techniek Nederland dit in kaart met de Economische Vooruitzichten.

Volgende week publiceren we het rapport Economische Vooruitzichten 2025 en verder. Vooruitlopend hierop organiseren we op dinsdag een webinar waarin we de belangrijkste conclusies met je delen en een vertaling maken naar de praktijk.

Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 10.00 uur - 11.00 uur
Aanmelden: https://www.technieknederland.nl/webinar-economische-vooruitzichten.

Na je aanmelding sturen we de deelnamelink direct naar je e-mailadres. Zodra het rapport Economische Vooruitzichten 2025 en verder beschikbaar is, ontvang je deze ook direct per e-mail.