Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Campagne van start op de basisschool: de makers van overmorgen!

Campagne-1600x900
primary

De arbeidsmarktcampagne van Techniek Nederland is begonnen. Groep 8 van de Bisschop Ernstschool in Goes kreeg donderdag bezoek van Claudine, één van onze superhelden. Samen met directeur Marijn Meijboom van Van de Velde Installatiegroep uit Yerseke nam ze de kinderen mee in een duurzaam technisch avontuur. Ook de techniekstand van Wij Techniek was in de school aanwezig. De leerlingen waren razend enthousiast over de techniekmiddag en verdrongen elkaar na afloop voor de microfoon om te vertellen waar hun toekomst ligt: in de techniek!

Een ijsblok en een warmtepomp

New Energy Genius Claudine vertelde de Zeeuwse kinderen dat één van haar tools op mysterieuze wijze in een blok ijs terechtgekomen was. Marijn Meijboom ging samen met de klas aan de slag om het ijs te laten smelten door middel van een warmtepomp.

Op jonge leeftijd kennismaken met techniek

Marijn Meijboom is regelmatig op bassischolen om technieklessen te geven. ‘Het is belangrijk dat kinderen op deze leeftijd al met techniek in aanraking komen, dan weten ze later of ze het wel of niet leuk vinden.’ En juf Jessica van de Bisschop Ernstschool ziet dat het werkt: ‘De kinderen vinden de techniekstand écht interessant.’

Vooral meisjes zien het helemaal zitten

Techniek is al lang geen mannenvak meer en dat is ook in Goes te zien. Jongens en meisjes zijn samen druk bezig om de technische klus te klaren. Of het uiteindelijk gelukt is om het ijs te smelten en Claudine haar tool terug te geven, zie je in de video.