Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Werk je met PUR? Ga gratis op verplichte cursus

iStock-1288418584-pur-schuim
primary

Werk je met PUR of andere di-isocyanaten? Dan ben je vanaf 24 augustus 2023 wettelijk verplicht een opleidingscertificaat op zak te hebben. ArboTechniek helpt je hieraan met gratis online cursussen.

Doe mee en behaal binnen een uur het certificaat, dat 5 jaar geldig is. Na succesvolle afronding krijg je het certificaat binnen 2 weken opgestuurd.

Datum: donderdag 12 oktober
Tijd: 7:00 – 08:00 uur
Schrijf je hier in

Datum: donderdag 12 oktober
Tijd: 8.30 - 9:30 uur
Schrijf je hier in

 

Let op!

Het certificaat is alleen geldig als je 1-component purschuim, lijmen, lakken of isolatiemateriaal gebruikt. De opleiding is niet bruikbaar voor andere typen producten waar di-isocyanaten in zitten. Werk je wel met dat soort producten werken, neem dan contact op met ArboTechniek die je doorverwijst naar een opleider.