Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar op 27 maart: ISDE voor professionals in de bouw en installatie

UV05923-1600x900-verwarming
primary

Op 27 maart organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een webinar van 16.00 tot 17.00 uur voor professionals in de bouw- en installatiesector. Heeft u zakelijke of particuliere klanten die hun woning of pand willen verduurzamen? Dan is de kans groot dat die klanten in aanmerking kunnen komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met deze subsidie kunnen klanten geholpen worden met een investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet, elektrische kookvoorziening en met 5 typen isolatiemaatregelen.

Waarom een webinar voor professionals? 

De organisatoren vertellen u meer over de ISDE en de subsidievoorwaarden. Ook vertellen ze welke maatregelen en apparaten in aanmerking komen voor deze regeling. Daarnaast gaat het over wat u als professional kunt doen om ervoor te zorgen dat uw klant eenvoudig de subsidie kan aanvragen, zonder extra werk achteraf. Na het webinar kunt u vragen van uw klanten beantwoorden én ze doorverwijzen naar de juiste informatie over de ISDE subsidie. Met concrete voorbeelden wordt u op weg geholpen en helpt u uw klant op weg naar een duurzamere woning of pand.

De onderwerpen van het webinar zijn:

  • Wat is er nieuw aan de ISDE in 2023?
  • Wat zijn de voorwaarden van de subsidie voor uw particuliere- of zakelijke klanten?
  • Wat zijn de subsidiebedragen per maatregel?
  • Wat is de achtergrond en doelen van het verduurzamen van woningen?
  • Wat is uw rol als uitvoerder en adviseur?

U heeft tijdens het webinar ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.