Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vragen over personeelszaken? Wij helpen je graag

Stock-bouwplaats-1600x900
primary

Als ondernemer in de installatiebranche heb je van veel zaken verstand, maar het vakgebied personeel en organisatie (P&O) is voor velen geen bekend terrein. Wij willen je hierbij helpen. Wij Techniek en Techniek Nederland hebben een aantal P&O-diensten ontwikkeld. Zodat jij antwoord vindt op personeelsvragen en begeleiding kan krijgen voor behoud van personeel en vinden van nieuw talent.

Website Basis P&O voor antwoord op jouw personeelsvragen

Op de website Basis P&O voor installatiebedrijven vind je antwoord op (bijna) al je vragen over personeel en organisatie. Van werving tot ontslag, van strategische HRM tot omgaan met verzuim. We geven op deze website uitgebreide, en juiste informatie die is gecheckt door onze juristen. Dat scheelt jou dus zelf veel werk. Ook zijn er veel modellen en voorbeeldbrieven te vinden die je kunt downloaden. Daarnaast is alle informatie toegespitst op de technische installatiebranche. Kijk op www.penoinstallatie.nl.

Sparren over personeelszaken? Schakel P&O-ondersteuning in

Heb je een vraag die niet zo eenvoudig via een telefoontje of mailtje te beantwoorden is? Via P&O-ondersteuning kan elk installatiebedrijf aangesloten bij Wij Techniek gratis maximaal vier uur hulp krijgen van een P&O-adviseur. Hij of zij is een specialist die de installatiebranche goed kent. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau. Erg handig dus om mee te sparren. Bel voor meer informatie met Techniek Nederland Advies op telefoonnummer: 088 543 27 77. Vermeld erbij dat je belt voor P&O-ondersteuning.

Ben je lid van Techniek Nederland? Dan kun je altijd gebruik van Techniek Nederland Advies. Bijvoorbeeld met vragen over cao, arbeidsrecht. Maar ook met kwesties over verzuimgevallen en disfunctioneren kun je als Techniek Nederland lid terecht bij Techniek Nederland Advies.

Bouwen aan de toekomst? Gratis op maat ondersteuning van een adviseur

Wil jij in de toekomst succesvol blijven? En een aantrekkelijke werkgever zijn voor zowel nieuwe als huidige medewerkers? De ontwikkeling van je medewerkers is daarbij belangrijker dan ooit. Vanuit die gedachte hebben Wij Techniek en Techniek Nederland gezamenlijk het traject ‘Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie’ opgezet. Het gaat om een op maat gemaakt traject waarbij jouw bedrijf gratis, circa 16 uur, ondersteuning kan krijgen van een adviseur. Lees meer of meld je aan via deze webpagina van Wij Techniek.