Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wij Techniek optimaliseert digitale infrastructuur met eHerkenning

WT-eherkenning2022_1600x900
primary

eHerkenning: met één account toegang tot alle diensten van Wij Techniek

Sinds begin deze maand heeft Wij Techniek de veiligheid en infrastructuur van de online diensten geoptimaliseerd. Hierdoor is het nu voor een aangesloten bedrijf mogelijk om middels eHerkenning met één account toegang te krijgen tot alle diensten van Wij Techniek. Dus één plek voor het Declaratie Systeem, de RI&E tool en de website. Hiervoor heeft een aangesloten bedrijf wel eHerkenning niveau 3 nodig.

Hoe dat werkt en wat er voor bedrijven verandert lees je verder op de website van Wij Techniek: https://www.wij-techniek.nl/account

Voor Techniek Nederland is dit een belangrijke ontwikkeling op het vlak van sectordigitalisering. In samenwerking met Wij Techniek bouwen we met eHerkenning aan dé standaard voor veilig identificeren bij de overheid en sectororganisaties. Deze optimalisatie is ook toekomstgericht, want met deze standaard wordt het ook mogelijk om gemakkelijk gebruik te maken van diensten van andere sectororganisaties.

Wij Techniek werkt aan de ontwikkeling van álle mensen in de technische installatiebranche. Dit doen ze in opdracht van en in samenwerking met de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV Metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland.