Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Opleiding Basis Witgoedmonteur

UV05197
primary

In samenwerking met Techniek Nederland heeft OFED de opleiding Basis Witgoedmonteur ontwikkeld. De opleiding is geschikt voor nieuwkomers in het vak, maar ook voor monteurs die hun kennis willen vergroten. De opleiding is gerealiseerd in samenwerking met De Smid Reparatie, Waswacht, BSH Groep en United Retail ondernemers waardoor de opleiding bijzonder goed aansluit op de markt en de praktijk.

Inhoud van de opleiding

In deze opleiding wordt niet alleen de technische kant van witgoed en ander vakspecifiek lesmateriaal behandeld, maar ook klanttevredenheid en de rol van de monteur als uithangbord en ambassadeur van de organisatie.

De opleiding bestaat uit:

  • Theorie: deelnemers ontvangen een opleidingsboek (zelfstudie).
  • E-learnings via ETD Academy, te volgen op eigen mobiel of laptop.
  • Vijf praktijkdagen op locatie (Nieuwegein) waar, onder begeleiding van een ervaren witgoedmonteur en trainer, de cursist aan de slag gaat met reparatie van witgoedapparatuur.
  • Twee digitale trainingen over netwerken via Zoom.

De training wordt doorlopen in een groep van 12 personen. De opleiding is in 7 maanden af te ronden. Na afronding van de opleiding ontvangen deelnemers een door de branche erkend certificaat.

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor monteurs met een elektrotechnische achtergrond (mbo-niveau 2) die werken bij een witgoedreparateur en hun kennis willen vergroten. Geïnteresseerden die nog niet werkzaam zijn in de praktijk, moeten beschikken over een technische achtergrond op mbo-niveau 2. Tijdens de opleiding doen zij praktijkervaring op door stage te lopen bij een erkende witgoedreparateur.

Deelnamekosten

De deelnamekosten van deze opleiding zijn € 1.850,- exclusief 21% BTW per deelnemer. Dit is inclusief het opleidingsboek, de praktijkdagen, de digitale trainingen, locatie en catering.

Data en aanmelden

De eerstvolgende opleiding is gepland op 5 september 2022. Meer informatie en hoe aan te melden vindt u via deze webpagina van OFED.