Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Oproep: denk mee over Commissie Beheer, Onderhoud en Inspectie!

inspectie
primary

Het aspect ‘onderhoud’ van elektrotechnische installaties verdient meer aandacht vanuit Techniek Nederland. Daarom willen we de Vakcommissie Beheer en Inspectie (B&I) uitbreiden met specifieke onderhoudskundige kennis. We lichten onze plannen graag toe en willen deze toetsen bij onze leden. Meld jij je aan voor de online vergadering van dit ledenpanel op 10 maart?

In de nieuwe Commissie Beheer, Onderhoud en Inspectie (BOI) krijgen vragen, uitdagingen en kansen rondom onderhoud een logische plaats bij de vereniging. We lichten de eerste ideeën voor deze commissie graag toe en vragen jou om aanvullingen en feedback. Dit doen we tijdens een online vergadering op donderdag 10 maart van 15.00 tot 17.00 uur.

We stellen na de presentatie de volgende vragen:

  • Hoe vinden onze leden de eerste ideeën voor de Vakcommissie Beheer, Onderhoud en Inspectie (BOI)?
  • Wat hebben de leden verder nog nodig?
  • Welke producten/diensten hebben de hoogste prioriteit?
  • Zijn er lobbywerkzaamheden nodig, en zo ja, welke?

Aanmelden 10 maart

We nodigen je uit om met ons mee te denken. Wil jij je deskundigheid delen en invloed hebben op de plannen van deze commissie?  Stuur dan uiterlijk 7 februari een mailtje naar vakgroepmanager Thomas Emmery t.emmery@technieknederland.nl met daarin je naam, functie en waarom je graag wil meedenken. Idealiter zijn in het ledenpanel bedrijven van verschillende groottes vertegenwoordigd. Afhankelijk van de aanmeldingen word je uitgenodigd voor de vergadering van 10 maart.

Achtergrond

De Vakcommissie Beheer en Inspectie heeft het afgelopen jaar gebruikt om goed naar de wensen van haar leden te luisteren. Eén van de wensen was het oppakken van het domein onderhoud. Tot dusver kwam de focus ná oplevering voor rekening van de Vakcommissie Beheer en Inspectie (B&I). De bedoeling is daarom om deze vakcommissie uit te breiden.

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de samenstelling van de Commissie Beheer en Inspectie. We bedanken Sjaak Janssen, Frank Smits, René Koster en Thijs van der Veen voor hun jarenlange inzet. Tegelijkertijd verwelkomen we Michael Waltman als nieuwe voorzitter en Tom van Briemen als adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over het ledenpanel? Dan kan je terecht bij vakgroepmanager Thomas Emmery.