Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Schrijf u nu in voor de Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

Nijenrode
primary

Bent u ook zo druk, maar wilt u wel investeren in praktijkgerichte kennis en handige tools? Dan is deze masterclass precies iets voor u. Bespaar tijd en maak in één dag kennis met bedrijfskunde! Speciaal voor directeur-eigenaren en managers van middelgrote installatiebedrijven. Techniek Nederland heeft in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en Wij Techniek, de masterclass 'Bedrijfskunde in 1 dag' samengesteld.

Uw directe resultaat?

  • U krijgt in één dag de nieuwste bedrijfskundige inzichten.
  • U gaat met een rugzak vol tips en praktische handvatten naar huis.
  • De opgedane kennis kunt u de volgende dag al in uw werk inzetten.

In één dag krijgt u nieuwe en voor u belangrijke bedrijfskundige inzichten, gekoppeld aan de installatiepraktijk van alledag. Kennis waarmee u (nog) meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Data/tijd/locatie/investering

  • Dinsdag 2 of donderdag 25 november 2021
  • 9:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 8:30 uur)
  • Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
  • Investering: 395 euro

Aanmelden

Aanmelden en meer informatie via onze website.