Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Schrijf u nu in voor het webinar elektrisch vervoer

Elektrische-auto-iStock-1206739114-1600
primary

Per 2025 zullen de 30 tot 40 grootste steden zero-emissiezones voor bestel- en vrachtauto’s invoeren. In deze zones is uw bestelbus op benzine of diesel dan niet meer welkom. 2025 lijkt ver weg, maar komt voor een dergelijke investering toch sneller dan u misschien denkt. Hoe dan ook gaat dit grote impact op uw bedrijfsvoering hebben. Met een webinar op dinsdag 9 november informeren we u wat deze veranderingen voor uw bedrijf betekenen, zodat u weet of er actie moet worden ondernomen, en zo ja, welke actie.

Onderwerpen

Tijdens het webinar, op dinsdag 9 november van 10:00 tot 11:30 uur, geven wij diverse aspecten van dit onderwerp aandacht. Naast wat het voor ons als branche betekent en wat de inzet is van Techniek Nederland gaan we vooral in op de praktische kant: welke steden gaan een zero-emissiezone invoeren? Tot wanneer mag u dan met uw oude bus de stad in? Is een nieuwe elektrische bus echt zo duur, of zijn er ook financiële voordelen te halen? Kortom, is het haalbaar en betaalbaar? Tijdens het webinar kunt u zelf uw vragen stellen waarop we zoveel mogelijk al antwoord geven tijdens de uitzending.

Sprekers

  • Veronique Meines, Connekt. Presentator
  • Laurens de Vrijer van Techniek Nederland gaat in op het belang voor de branche.
  • Gert Jan Prummel, Rijkswaterstaat, zal de wet- en regelgeving toelichten.
  • Nathalie van Dommelen van RHM Accountancy en advies zal het financiële aspect belichten
  • Sander van der Holst van Renault zal vertellen welk ledenvoordeel u bij Renault kan krijgen.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

Na deelname aan dit webinar:

  • Heeft u kennisgemaakt met deze nieuwe wetgeving.
  • Weet u wat er van u, als installateur, verwacht wordt op het gebied zero-emissiezones.
  • Kunt u een planning maken om u goed voor te bereiden op de invoering per 2025.
  • Heeft u praktische tips en tools gekregen om zelf de berekening te maken of het nu financieel loont om over te stappen.

Aanmelden

U kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar na aanmelding via onze website.