Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Doe mee aan het gratis basis bedrijfsvergelijkend onderzoek!

Folder-deelnemen-aan-economisch-onderzoek-1600x900
primary

Vergelijken is verrijken. Door deelname aan het basis bedrijfsvergelijkend onderzoek krijgt u inzicht in diverse bedrijfscijfers, zoals omzet, kosten van monteurs en overig personeel, gemiddelde winst, gemiddelde omzet en kosten & winst per monteur. Kortweg de basis exploitatiegegevens van een bedrijf en enkele productiviteitscijfers per medewerker/monteur.

De afgelopen tijd stonden voornamelijk in het teken van de PFAS- en stikstofcrisis enerzijds en de coronapandemie anderzijds. Juist nu is het daarom belangrijk om te zien hoe u presteert ten opzichte van uw collega-ondernemers. En juist nu moet u weten aan welke knoppen u kunt draaien om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Wilt u weten of u op de goede weg zit en hoe uw collega’s zich ontwikkelden in 2020?
Doe dan mee aan het basis bedrijfsvergelijkend onderzoek, omdat:

  • U uw gegevens eenvoudig digitaal kunt aanleveren.
  • Het onderzoek wordt uitgevoerd door Management Centrum. Techniek Nederland krijgt hierdoor geen inzicht in uw bedrijfscijfers en vertrouwelijkheid is dus gegarandeerd.
  • Deelname aan het basisonderzoek gratis is.
  • Elk deelnemend bedrijf nog voor het eind van het jaar een uitgebreid rapport op maat ontvangt, waarin uw ingevulde bedrijfscijfers zijn vergeleken met de voor uw meest vergelijkbare groep (qua omvang en type techniek).
  • U toegang krijgt tot een online platform waarmee u zelf ook verschillende rapportages kan maken.

Meer informatie over deelnemen aan het bedrijfsvergelijkend onderzoek vindt u op de pagina Bedrijfsvergelijkend onderzoek onze website.