Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Versie 15 protocol ‘Veilig samen doorwerken’ beschikbaar

bord alleen samen krijgen we corona onder controle
primary

Sinds 25 september hoeft in Nederland in veel gevallen niet meer verplicht 1,5 meter afstand gehouden te worden. Tegelijk wordt dit in veel gevallen toch wel aangeraden of is het zelfs nodig om een veilige werkplek te kunnen bieden. Hieronder vindt u de belangrijkste wijzigingen.

Wanneer moeten we nog 1,5 meter afstand houden?

  • Afstand houden doen we samen. Houd minimaal 1,5 meter afstand als:
  • Iemand nog niet volledig beschermd is tegen het coronavirus.
  • Iemand een kwetsbare gezondheid heeft.
  • Iemand van de GGD 1,5 meter afstand moet houden i.v.m. een nauw contact met een positief geteste persoon.
  • Als u bij particulieren werkt

Wanneer is iemand volledig beschermd tegen het coronavirus?

Dat is het geval in de volgende situaties:

  • Na het doormaken van COVID-19 in de afgelopen 6 maanden.
  • Na de tweede vaccinatie (of de eerste na COVID-19) zijn 2 weken voorbij.
  • Na vaccinatie met het Janssen vaccin zijn 4 weken voorbij.

Let op: bij bepaalde aandoeningen en medicijnen biedt de vaccinatie mogelijk onvoldoende bescherming. De medisch specialist of huisarts geeft hierover advies.

Wanneer is iemand kwetsbaar?

Als iemand ouder is dan 70 jaar of vanwege bepaalde gezondheidsklachten of medicijnen een verminderde weerstand heeft. De huisarts of bedrijfsarts kan deze persoon daarover inlichten.

Overige wijzigingen

Mondkapjes zijn alleen nog verplicht bij het samen in de bus/auto reizen met 3 of meer personen, reizen per OV en op een aantal aangewezen plekken zoals bijvoorbeeld gedeelten van luchthavens. Daarnaast kan een opdrachtgever vragen om mondkapjes te gebruiken, bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Ook als 1,5 meter afstand tot particulieren niet mogelijk is, dragen zowel de vakman als de particulier een niet-medisch mondmasker.

Download versie 15 van het protocol ‘Veilig samen doorwerken’