Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nog 1 week tot vakbeurzen Solar Solutions / Duurzaam Verwarmd

UV05119-1600x900
primary

Bestel nu uw gratis toegangskaart voor de grootste vakbeurzen voor duurzame klimaattechniek en zonne-energie! Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 september in Expo Haarlemmermeer. 

Seminars

Tijdens de beurs worden er meer dan 100 seminars gegeven. Techniek Nederland neemt samen met Wij Techniek ook twee seminars voor haar rekening met de titel: Wat maakt je een vakman? En vooral: hoe blijf je een vakman?

  • 28 september 12.15-12.35 uur, Remco Pakker Wij Techniek
  • 29 september 12.15-12.35 uur, Judith van Heeswijk Techniek Nederland

Bent u erbij? Vooraf aanmelden voor een seminar is niet nodig. Klik voor het volledige seminarprogramma voor de beurs Duurzaam Verwarmd en voor de beurs Solar Solutions het programma per dag.  

Gratis toegang beide beurzen

Heeft u inmiddels uw gratis ticket voor de beurzen al besteld? Doe dit met de invitatiecode TECHNIEKNL via Techniek Nederland | Duurzaam Verwarmd en Techniek Nederland | Solar Solutions International. Met één ticket kunt u beide beurzen bezoeken.

Wij ontmoeten u graag op onze stand T4.Download de beurscatalogus

Wilt u weten welke exposanten er nog meer op de beurs staan? Check hiervoor de Duurzaam Verwarmd-catalogus en/of de Solar Solutions International-catalogus. Op de beurs ontvangt u sowieso gratis de gedrukte versie.

CoronaCheck-app en identificatiebewijs vereist

U kunt de beurs alleen bezoeken op vertoon van een beursticket, geldig identificatiebewijs en een groen vinkje in de CoronaCheck-app of een bewijs van Test voor Toegang.

De basisregels blijven ook voor deze beurs van kracht: thuis blijven bij klachten, elkaar de ruimte geven en gebruik maken van de ruimschoots aanwezige hygiënemiddelen.

Openingstijden

Dinsdag 28 september 2021: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 29 september 2021: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 30 september 2021: 10:00 - 17:00 uur

Kijk voor meer informatie op de websites van Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International.