Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

BIM Loket D-Day 2021: ‘Urgentie en actie!’

iStock-957630048-1600
primary

Op 1 oktober 2021 organiseert het BIM Loket de jaarlijkse D-Day, mede mogelijk gemaakt door digiGO. Een landelijke (online) dag voor publieke en private koplopers en beslissers rondom digitalisering in de gebouwde omgeving. Voor opdrachtgevers, opdrachtnemers én toeleveranciers, zowel B&U als GWW. Techniek Nederland heeft aan de wieg gestaan van de digiGO en is participant in BIM Loket.

Thema

Klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, energietransitie, woningbouwopgave – deze en andere grote maatschappelijke opgaven grijpen direct in op onze leefomgeving. De gebouwde omgeving zal een snelle transformatie door moeten maken om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Dat heeft alleen kans van slagen als ketenpartners elkaar én hun klant, de gebruiker van de gebouwde omgeving, goed verstaan. Het kan niet zonder digitalisering van de integrale bouwketen. De urgentie tot verregaande digitalisering voelen we allemaal. Maar hoe vertaal je dit nu in de praktijk?

Programma

Vanaf 9:15 uur woont u de online talkshow bij, die vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem wordt verzorgd. Rond 12:00 uur begint de finale van de DigiDare Award (met dit jaar maar liefst 22 inzendingen!). Laat uw stem horen en kies uit de drie finalisten uw favoriet! 's Middags stelt u uw eigen programma samen, uit een breed aanbod van sessies, gegroepeerd in thema's als Cultuur & Organisatie, Initiatief en ontwerp, Assetmanagement, BIM volwassenheid en Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Inschrijven

Deelname is gratis. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen niet onbeperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! Registreren BIM Loket D-Day online.