Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vlog circulair installeren: Kun je snelwegverlichting upcyclen naar designlampen?

Vlog-1600x900
primary

Hoe kan oude verlichting van een snelweg een plek krijgen boven de eettafel bij jou thuis? Je ziet het in de nieuwste aflevering van de vlogserie ‘Circulair installeren: hype of toekomst?’.

Toen Compass de opdracht kreeg de lijnverlichting boven de A16 vervangen, dacht één van de collega’s: kunnen we niet nog iets met die verlichting in plaats van deze zomaar weg te gooien? Technisch gezien werkt de snelwegverlichting nog, alleen de functionele levensduur is verlopen. Compass ging een samenwerking aan met Lloyd Industrials. Zij restaureren oude industriële lampen tot energiezuinige designlampen. Het resultaat: de 850 armaturen van de A16 krijgen een nieuw leven!

De essentie: stel jezelf bij elke ontwerpstap de vraag ‘kan ik nog iets met het materiaal dat hieruit gaat komen?’. Neem vanuit de visie en missie van je bedrijf de juiste mensen aan die geloven in innovatie en duurzaamheid en investeer in kennis over circulariteit. Daarmee creëer je de norm om te denken in waarde, in plaats van alles zomaar alles weg te gooien.

Bekijk hieronder de vlog!

 

Meer informatie

Ga naar de afspeellijst om alle vlogs ‘Circulair installeren: hype of toekomst?’ van seizoen 1 en 2 te bekijken! En kijk op pagina Circulaire economie voor meer informatie over dit onderwerp.