Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

HR Hulplijn

HRhulplijn 1600x900
primary

Met ingang van 6 april 2021 hebben Wij Techniek en Techniek Nederland een HR Hulplijn ingericht. Met deze nieuwe service helpen wij u verder met de vragen over het personeel in uw organisatie!

Wat kan de HR Hulplijn voor u betekenen

Hebt u een vraag op het gebied van personeel, dan helpt de HR Hulplijn u verder. Met de HR Hulplijn beantwoorden Wij Techniek en Techniek Nederland HR-brede vraagstukken van werkgevers en HR-professionals in de sector. Hiermee is dit een praktische aanvulling op het juridisch advies van Techniek Nederland. Ons doel is om u een stap verder te helpen met beleid op personeelsgebied.

De vraagstukken

De adviseurs van de HR Hulplijn zijn ervaren HR-professionals met ervaring in en kennis over de installatiebranche. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau. De adviseurs van Techniek Nederland blijven de leden adviseren op de vertrouwde onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, verzuim, cao en medezeggenschap.

Hoe bereikt u de HR Hulplijn?

De HR Hulplijn is op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer van Techniek Nederland 088 - 543 27 77. Indien het een vraagstuk is voor de HR Hulplijn ontvangt u normaal gesproken binnen 24 uur antwoord van de adviseurs van de HR Hulplijn. In overleg met de vraagsteller wordt dan bekeken hoe het vervolg is: telefonisch of met een bedrijfsbezoek door één van de adviseurs van de HR Hulplijn. Aan deze advisering zijn geen kosten verbonden. Indien er langer advies of hulp gewenst is, zal in samenspraak met het bedrijf gekeken worden hoe in deze behoefte kan worden voorzien, bijvoorbeeld door het al bestaande aanbod van Wij Techniek. De HR Hulplijn is zowel beschikbaar voor leden als niet-leden van Techniek Nederland.