Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek weer van start

UV03380-1600x900
primary

U kunt weer meedoen met het jaarlijkse verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek. Want vergelijken is verrijken. Door deelname aan het onderzoek krijgt u inzicht in gemiddelden en afwijkingen als het gaat om omzet, diverse kostensoorten en winst. Naast de exploitatiecijfers duiken we in de verdiepende benchmark ook in de balansgegevens en kijken we bijvoorbeeld naar bezittingen en schulden. De resultaten tonen aan hoe gezond uw financiële situatie is en waarin u afwijkt van andere bedrijven.

Coronacrisis

Het zijn nu vreemde tijden. Juist nu is het daarom belangrijk te zien hoe u presteert ten opzichte van uw collega-ondernemers. En juist nu moet u weten aan welke knoppen u kunt draaien om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Waarom deelnemen aan het onderzoek?

Wilt u weten of u op de goede weg zit en hoe uw collega’s zich ontwikkelden in 2020? Doe dan mee aan het verdiepend bedrijfsvergelijkend onderzoek, omdat:

  • U uw gegevens eenvoudig digitaal kunt aanleveren.
  • Het onderzoek wordt uitgevoerd door Management Centrum. Techniek Nederland krijgt hierdoor geen inzicht in uw bedrijfscijfers en vertrouwelijkheid is dus gegarandeerd.
  • Deelname aan het verdiepend onderzoek eigenlijk € 400 kost. Techniek Nederland betaalt voor u als lid de helft, zodat voor u de kosten in totaal € 200 bedragen.
  • Elk deelnemend bedrijf nog voor de zomer een uitgebreid rapport op maat ontvangt, waarin uw ingevulde bedrijfscijfers zijn vergeleken met de voor uw meest vergelijkbare groep (qua omvang en type techniek).
  • U toegang krijgt tot een online platform waarmee u zelf ook verschillende rapportages kan maken.

Meer informatie over deelnemen aan het bedrijfsvergelijkend onderzoek vindt u op onze website.

Geen lid van Techniek Nederland, maar toch meedoen aan het onderzoek?

Ook als u geen lid bent van Techniek Nederland willen we uitnodigen om mee te doen aan het onderzoek. De kosten voor deelname bedragen € 400. Word lid van Techniek Nederland en dan betalen we voortaan de helft! Lid worden