Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bezoek Techniek Nederland tijdens de VSK

VSK 2020
primary

Van 4 tot en met 7 februari is de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche in de Jaarbeurs in Utrecht: de VSK. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek. Natuurlijk is Techniek Nederland ook aanwezig.

Thema VSK 2020

Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Tijdens VSK geven we samen antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

Gratis toegang

Toegang tot de VSK is gratis na registratie. Meld u vandaag nog aan.

Techniek Nederland theater

Meer weten over de zelftest die hoort bij de wettelijke certificeringsregeling voor gastechnische installaties? Horen wat nodig is om met BIM te starten? Weten hoe u uw klanten kunt adviseren over duurzame toepassingen? Elke dag kunt u in het Techniek Nederland Theater terecht voor inspirerende kennissessies.

Bekijk het programma van het Techniek Nederland Theater

Beleef de installatietechniek van 2040

De installatiebranche speelt een hoofdrol om Nederland welvarend en gezond te houden. Maar wat is de impact van de installatietechniek in 2040? Beleef zelf de techniek van de toekomst in virtual reality. U vindt ons op het Innovatieplein in hal 9 tegenover de stand van Techniek Nederland.

Bezoek ons congres Scenario 2040: midden in de toekomst

Wat is de impact van de installatietechniek in 2040? Techniek Nederland deed als vervolg op het onderzoek CONNECT2025 een scenariostudie. De uitkomsten van deze studie presenteren we op 4 februari op een inspirerend congres op 4 februari tijdens de Jaarbeurs. Wilt u hierbij zijn? Meld u nu aan.

 

Wij ontmoeten u graag

Kom bij ons langs in hal 9 voor een goede kop koffie, maak een afspraak met onze collega’s of bezoek de kennissessies in het Techniek Nederland Theater.