Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

De Nationale Waterstofdag op 6 februari 2020: waterstof als multitasker

waterstofdag
primary

Waterstof is de multitasker van de duurzame energie. Er is behoefte aan meer duurzame elektriciteit, warmte en duurzame transportbrandstoffen. Echter het elektriciteitsnetwerk loopt, zeker in Flevoland, tegen zijn grenzen aan. Daarnaast is de transportsector en de landbouw is op zoek naar een duurzaam alternatief voor diesel; accu’s zijn hier moeilijk inzetbaar voor. Tenslotte is er een opslagprobleem. Er is immers veel energieaanbod in het zomerseizoen, terwijl de vraag met name in het winterseizoen ligt. Waterstof zou voor al deze problemen een oplossing kunnen zijn. Hoe dat werkt?

Dat hoort u op De Nationale Waterstofdag die ACRRES op 6 februari organiseert. Prominente sprekers van onder andere Wageningen University, TU Delft, TNO, ACRRES, Alliander, Shell en het ministerie van Economische zaken geven hun visie op dit belangrijke thema.

In de middag is een deel van het programma ingericht voor een bezoek aan het Waterstof Experience Center waar waterstof-toepassingen in de praktijk getoond worden. In deelbijeenkomsten worden een aantal onderwerpen verder uitgediept.

  • Wanneer: 6 februari, start om 9.00 uur en om 16.30 uur is de afsluiting met een netwerkborrel.
  • Locatie: Wageningen University & Research, ACRRES – Edelhertweg 1, 8219 PH, Lelystad.

Interesse? Via deze pagina kunt u zich aanmelden tot 31 januari 2020.

Meer informatie over het programma vindt u in deze pdf.