Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

FireSafety & Security Beurs 2020

Drie-partijen
primary

Federatie Veilig Nederland organiseert in samenwerking met Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) de FireSafety & Security Beurs 2020 voor technische beveiligingsspecialisten. Deze beurs vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 april 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch. U bent van harte uitgenodigd.

Het thema van FireSafety & Security Beurs 2020 is ‘Bedrijfsvoering en nieuwe verdienmodellen voor de beveiligingssector van de toekomst. Op weg naar 2025’. Tijdens beide beursdagen zijn er inspirerende lezingen, workshops en sessies in het kennistheater op de beursvloer. Daarnaast vinden er activiteiten plaats speciaal voor standhouders.

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor u van belang zijn? De gehele beveiligingssector is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart een hoop tijd! De exposanten op FireSafety & Security tonen u uiteenlopende oplossingen en informatie op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.

Een bezoek aan de beurs kost u niets. Ook catering en parkeren zijn inbegrepen.

Vraag uw gratis toegangskaart aan via https://fssevents.nl/.

Op deze website vindt u ook meer informatie over deze beurs.