Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Techniek Nederland verhuist in 2020 naar Woerden

Intechium Woerden
primary

Ondernemersorganisatie Techniek Nederland vertrekt uit Zoetermeer. In augustus 2020 neemt het verenigingsbureau zijn intrek in het Intechnium-gebouw in Woerden.

Geweldige faciliteiten

Algemeen directeur Erik van Engelen is enthousiast over de nieuwe huisvesting: ‘Het Intechnium-gebouw biedt geweldige faciliteiten, ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Met een combinatie van werk- en ontmoetingsplekken in alle soorten en maten verwacht ik dat het gebouw dé netwerk- en vergaderlocatie van de technieksector wordt.’ Intechnium is gevestigd aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden. Het gebouw voldoet met een A-label aan de hoogste eisen voor energiezuinigheid.

Dynamiek

Techniek Nederland verwacht dat de verhuizing naar Woerden zal bijdragen aan de samenwerking binnen het verenigingsbureau en met partnerorganisaties in de keten. Van Engelen: ‘Onze manier van werken verandert. We worden steeds flexibeler, we werken projectmatig en samen met onze leden en willen snel inspelen op de dynamiek in de sector. De nieuwe locatie maakt dat allemaal mogelijk.’

Uitnodigend en herkenbaar

Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, vindt dat de nieuwe locatie past bij het groeiende belang van techniek voor de maatschappij. ‘Onze sector is van grote betekenis voor de Nederlandse economie. Deze eigentijdse, uitnodigende locatie maakt dat ook zichtbaar en herkenbaar voor de buitenwereld.’

Niet alleen Techniek Nederland verhuist

Behalve het verenigingsbureau van Techniek Nederland nemen ook Techniek Nederland Verzekeringen, kwaliteitsorganisatie InstallQ, Stichting Centraal Register Techniek en en Stichting OK voor Installaties hun intrek in het Intechnium-gebouw. Alle huidige medewerkers verhuizen naar Woerden. Het gaat in totaal om ruim 70 voltijdsbanen.