Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Aanpassing Erkenningsregeling Metalen Dakbedekkingen

UV00908-1600
primary

Dit jaar is op verzoek van de Vakcommissie Metalen Dakdekkersgilde een begin gemaakt met het aanpassen van de SEI erkenning Metalen Dakbedekkingen. Deze regeling was aan een herziening toe, omdat de daarin gestelde criteria niet meer voldeden aan de huidige eisen.

Door InstallQ is voor het aanpassen van deze regeling een technische commissie samengesteld met vertegenwoordigers vanuit onze branche. Hiervoor hebben we begin dit jaar een oproep gedaan en een aantal van onze leden hebben zich hiervoor gemeld.

De technische commissie bestaat uit:

  • Johan Duinkerke - Duinkerke Dak & Zink
  • Jochem Duijts - Idéfix zink en koper specialist
  • Lennart Hendrix - Wentzel BV
  • Rob Lasschuit - Grapendaal loodgietersbedrijf
  • Hans Molhoek - InstallQ
  • Wim Borsboom - Techniek Nederland

De verwachting is dat in het voorjaar van 2020 de regeling gereed is en dat deze gepubliceerd kan worden voor commentaar. Zodra dit zover is zullen wij u hierover berichten.