Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nu in uw brievenbus: De Verbinding nr. 4

Cover De Verbinding nr4-2019
primary

In deze editie spreken we met Fred Vos, vakspecialist Klimaattechniek, over het feit dat werken aan gasverbrandingsinstallaties per juli 2020 een beschermd beroep zal zijn. En welke inspanning bedrijven hiervoor nog moet leveren. Daarnaast informeren wij u over ons programma tijdens de VSK 2020, en de uitreiking van de Techniek Nederland Innovatie Award.

Verder leest u hoe u de mogelijkheden kunt benutten die er zijn om jongeren te interesseren voor de techniek. Welke opleidingen er allemaal zijn op het gebied van energie, smart home en calculatietijdnormen. Maar ook over emissievrije zones die er in 40 grote steden in 2025 moeten zijn.

Wat staat er nog meer in?

Na tien jaar is het project Technologie Thuis Nu in Woerden afgesloten. De modelwoningen, met aanpassingen om mensen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen, krijgen een nieuw leven. De modelwoningen zijn overgedragen aan ROC Midden Nederland, maar ze zijn vanaf nu ook virtueel te bezoeken en bovendien kunt u zich virtueel laten trainen. 

In deze uitgave blikken we vooruit naar 2020 en laten we zien wat we voor u gaan doen en wat we blijven doen op het gebied van technisch, sociaal-economisch, juridisch en fiscaal advies. En we vroegen enkele leden of zij doorwerken of pauzeren tijdens de kerstperiode en wat de voornemens voor 2020 zijn. 

Dit en nog meer kunt u lezen in de nieuwe Verbinding.