Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Rapport elektrotechnische branche in Europa

Snapshot-1200x873
primary

De elektrotechnische branche maakt een belangrijk en niet te onderschatten onderdeel uit van de Europese economie. Dit is één van de conclusies van het rapport ‘A snapshot of the electrical contracting sector in Europe’. Techniek Nederland is lid van de Europese koepel van brancheverenigingen voor elektrotechnische bedrijven, de AIE.

Deze AIE heeft een analyse gemaakt over de aard en omvang van de sector: een jaarlijkse omzet van meer dan 200 miljard euro en er werken circa 1,8 miljoen mensen bij 300.000 elektrotechnische bedrijven.

Dit, en nog veel meer, kunt u lezen in dit rapport. Let op, het rapport is alleen in het Engels beschikbaar.

 

 

 

secondary
Laurens de Vrijer 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Laurens de Vrijer

Vakspecialist

079 325 07 90 | E-MAIL